.

.

Žep Pero Tip Digitalni ORP Meter -1999mV~1999mV LCD Oksidacije Redox Potencial Tester Akvarij Bazen z Vodo orp Vrednosti Meritev

Žep Pero Tip Digitalni ORP Meter -1999mV~1999mV LCD Oksidacije Redox Potencial Tester Akvarij Bazen z Vodo orp Vrednosti Meritev

SIT 23.91
SIT 25.99

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Žep Pero Tip Digitalni ORP Meter -1999m V~1999m V LCD Oksidacije Redox Potencial Tester Akvarij Bazen z Vodo orp Vrednosti Meritev
Pošiljke :
Če ste naročilo,vam bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.
Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.
Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredništvo, prispevkov, carin in davkov za uvoz v vaši državi. Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.
Garancija In Vzdrževanje :
Ponujamo 15 dni brezplačno zamenjavo. Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 7 dni od vašega prejema izdelka. Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.
Povratne informacije :
Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.
Najbolj Pomembno!!!
Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Lastnosti

Blagovna Znamka:
Kedida
Vrsta Prikaza:
Digitalno
DIY Dobave:
Vodovodne
Z Osvetlitvijo Ali Ne:
Da,
Številka Modela:
969
Tudi kupci izberejo