.

.

Najnovejši Za Volvo VIDA KOCKE PRO+ Full Chip 2014D Fimware Update&Self-Test Za Volvo Skener z MultiLanguage Vida Kocke Zelena

Najnovejši Za Volvo VIDA KOCKE PRO+ Full Chip 2014D Fimware Update&Self-Test Za Volvo Skener z MultiLanguage Vida Kocke Zelena

SIT 66.88
SIT 76.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Opomba :
1. Pls zaprite internet, Prosimo zaustavite anti-virus programska oprema in nato namestite programsko opremo. Naša programska oprema ne bo imel slab vpliv na vaš prenosnik !
2. Vida Kocke Diagnostični Komunikacijske Opreme, ki se uporablja skupaj s VIDA vse-v-enem za komunikacijo z vozilom.
Nikoli NE BOMO PRODALI NEUMEN VIDA KOCKE, ki resvised iz J2534, ker, da NE podpira polno funkcij in posodobitev.
3. Da ne podpira Bluetooth , se sporazumevajo prek USB.
4. RAČUNALNIK mora biti sistem xp ali win7 32bit in IE9 ( Pred Nameščanjem programske opreme, morate namestiti IE9 prvič )
5.Mi ne predlagamo vam, da posodobite KOCKE enota z VIDA, ko se je v teku. V nasprotnem primeru boste dobili Firmware stanje Rdeče svetlobe.
6. Če rumena lučka vključena, vas prosimo, da ne vtikač izključite USB kabel in kabel za diagnostiko, ali kocke, boste izgubili program.
7. Po storiti self-test, pls kliknite prekini povezavo, nato pa pojdite na vida, vse v enem, ali u bodo dobili kocke izgubili program.
Tovarniško Ceno Za Volvo Kocke Pro Diangostic Optičnega 2014 D Podpora Multi-Language Firmware Update & Self-Test Za Volvo Vida Kocke
Za Volvo Kocke Pro Full Chip :
Za Volvo Vida Kocke :
Programske versioin je 2014 D in je SAE J2534 Standard, se podpora self test in Kocke posodobitev Strojne programske opreme, ki jih sami z Multi-Jezikih.
V primerjavi Z drugimi čip :
Factures :
1. Za Volvo Kocke Pro je S AE J2534 Standard , se podpora self test in Kocke posodobitev Strojne programske opreme, ki jih sami.
2. Programske versioin je 2014 D in to je posodobljena s CD-ja ali E-pošti.
3. Podprti Jeziki : angleščina(ZDA/ES), španska, francoski, portugalski, švedski.
4. Računalniški Sistem : Win XP & Win 7 32bits.
5.Podprte Avtomobilov : Za Volvo po 1999-2015
Za Volvo Kocke Pro+ Značilnosti :
1. Za Volvo Kocke PRO+ je najnovejše za Volvo car scanner, ki je uporabljena skupaj z VIDA vse-v-enem za komunikacijo z vozilom.
Komuniciranje omogoča diagnosticiranje in odpravljanje težav z vozilom je mogoče, kot tudi prenos sw.
2. Za VOLVO Kocke Pro je namenski za Volvo OEM skener,zagotavlja orignal težave z diagnostiko, orignal dela informacijskega sistema , Kocke Pro selftest , Kocke Pro samodejno upgread za novejšo sw verzijo in sam zbirki podatkov strežnika SQL Server.
3. Za VOLVO Kocke Pro je vse nastavljeno funkcijo za podporo delavnica,To lahko storite za volvo cars od leta 1996 do zdaj.(po VIDA različica)
4. Za VOLVO Kocke Pro samodejno skeniranje veichle infomacije, ki sam po sebi ,na primer Vin / številka Motorja Num / NA Številka...
5. Za VOLVO Kocke Pro lahko storite, preberite DTC,Kako popraviti DTC,Preberite Datastream,Upravljanje,Programiranje/coding.
Za Volvo Kocke Pro+ Podprta Protokola :
Za volvo cars je veliko protokola, na primer K-Line, Can Bus, Eno Can Bus, Izdelava K+Dvojno Can Bus in K+Enotnega Can Bus. Ti protokoli so boljše v auto razvoj.
KOCKE Pro podpira vse protokol za Volvo. Za lažje vzdrževanje udobje, ko Avto Kocke Pro zagotavlja tulec in ročaj, lahko učinkovito zaščito opreme, uporabnik lahko visijo na opremi ali njegov pas. V opremo pozitivno štiri svetilke, to vam bo povedal, ali je dobro uporabnika opreme za delo v opremo, navodila za uporabo na orodja nazaj.
Namestitev navodila :
1. Zaženite CD-ROM, Izberite jeziki : [EN-GB..], ga namestite na seznamu, do vseh naprav končal, nato znova zaženite računalnik.
2. Ko se ponovno zažene, ko ikono storitve (spodnji desni kot) ni na voljo (VIDA Status : Tek), in izberite spodaj krekirana izvršitveni dokumentov [VIDA2012 A_patch.EXE], jo namestite na seznamu in nato znova zaženite računalnik
Uporabniško Ime : admin
Za Volvo Kocke Pro+ Paket Seznam :
1pc x Kocke Pro naprave
1pc x OBD-II kabel
1pc x USB A na MINI USB kabel pod kotom
1pc x Kocke Pro plastični primeru
1pc x DVD 2014 D
VOLVO KOCKE PRO :
VOLVO VIDA KOCKE :

Lastnosti

Postavka Vrsta:
Koda Bralci & Scan Orodja
Jezik:
Francoski,Portugalski,Švedski,Španski,Angleški
Strojna Oprema Različica:
Najnovejša Različica Za Volvo Kocke
Blagovna Znamka:
Diagmall
Posodobitev Programske Opreme:
Da,
Različico Programske Opreme:
2014D Za Volvo Kocke Pro
Posebne Funkcije:
najboljše kakovosti
SW Update:
S Povezavo ali E-pošte
različica:
Kocke Pro Full Chip Različica
Posebne Funkcije:
Podpora J2534 in Druge Za Volvo Protokolov
Funkcija:
Podpira Firmware Update In Self Test
Jezik:
Multi-jezikih
Avto Maker:
Za Volvo Kocke Pro
Poprodajne Storitve:
1 1 Storitev, ki jih ponuja
Paket:
Stardard Karton Polje Z Mehurčki
Garancija:
3 Leta
Funkcije 1:
Windows 7 Professional Različica Z IE9
Tudi kupci izberejo