.

.

10 L Litega Železa Priročnik za Preizkus vodnega Tlaka Črpalke

10 L Litega Železa Priročnik za Preizkus vodnega Tlaka Črpalke

SIT 24.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


10 L Litega Železa Priročnik za Preizkus vodnega Tlaka Črpalke
Delovanje in vzdrževanje :
1.Vse komponente, je treba pregledati, če je povezava tesen ali ne pred testiranjem črpalka, merilnik tlaka je normalno ali ne, v in iz vodnike je nameščen, črpalki delovni medij za 5 ~ 50 ° C, voda, emulzije ali viskoznost 2;/s olja. Prepoved uporabe sediment in drugih snovi, nimajo čiste vode.
2. Da bi izboljšali testiranje učinkovitosti, namenske posode ali opremo, ki se lahko napolnijo z vodo na prvi, in nato vzpostaviti povezavo pritisk na izhodu črpalke cevi.
3. V postopku za preizkus, če je ugotovljeno, zrak v notranjosti,lahko odprite ventil za vodo, dokler se na zraku pridejo na koncu.
4.V proces tlak, če boste našli vse vode pušča pojav, naj se ustavi, takoj delati za pregled in popravilo, je strogo prepovedana v skladu uhajanje še povečati pritisk.
5.Po opravljenem testu, da odvijte ventil za vodo, padec tlaka, da bi se izognili poškodbam merilnik tlaka.
6.Ne odlijte vodo v notranjosti črpalke, ko ste jo dali takoj po uporabi, zanič v majhno količino olja, da preprečite nastanek korozije.
DOSTAVA :
KUPEC JE ODGOVOREN ZA VSE LADIJSKI PROMET IN MANIPULATIVNI STROŠKI. STROŠKI DOSTAVE SE DOLOČI LOKACIJO KUPCA IN TEŽA PREDMET PRODAJA.
DOSTAVA NE BO PRIŠLO, DOKLER JE PREJEL PLAČILA.
POZORNOST MEDNARODNE KUPCE : PROSIMO, NAVEDITE TELEFONSKO ŠTEVILKO IN NASLOV ZA DOSTAVO, TAKO DA SMO LAHKO DOBILI ELEMENT, ODPREMLJENO V VAS. NE POZABITE katero KOLI DRUGE DAJATVE, KI SO ZARAČUNANE PREVOZNIK(na primer : carinjenje in odhodek za davek). TO JE NEKAJ, KAR SMO NIMAJO NADZORA NAD IN JE DOPLAČILO ZA LADIJSKI PROMET.
PRAV TAKO PREDLAGAM, DA UPORABITE DRUGE LADJE NAČINE, KOT SO : PO ZRAKU ALI PO MORJU. NAPOVEDI :
POVRNILI VAM BOMO VAŠ DENAR, ČE JE PREDMET, KI GA PREJMEJO, NE DELA NA VSEH RAZEN ČE JE NAVEDENE KOT "DELI SAMO" ALI "NI V DELOVNEM STANJU." KUPEC BO ODGOVOREN ZA VSE VRNITEV POŠTNINE. KO ELEMENT JE PREJEL NA NAŠI LOKACIJI BOMO VPRAŠANJE NADOMESTILO.
IZDELKI MORAJO BITI VRNJENI V ROKU 14 DNI OD DATUMA, KI JE BIL DOBAVLJEN KUPCU. POVRATNE informacije :
ZADOVOLJSTVO STRANK JE ZA NAS ZELO POMEMBEN. PROSIM, VAS PROSIMO, DA NAM POŠLJETE E-POŠTO ALI SPOROČILA PREKO EBAY-A S KOLI VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI POMISLEKE.
KUPCI : PREVERITE NAŠO POVRATNE INFORMACIJE IN PONUDBO Z ZAUPANJEM. NE BOMO POVRATNE INFORMACIJE ZA KUPCE, DOKLER NE DOBIMO POVRATNE INFORMACIJE. ČE SE TEŽAVE POJAVIJO, PROSIMO, OBRNITE NA NAS PRED ODHODOM NEVTRALNE ALI NEGATIVNE POVRATNE INFORMACIJE; TO NAM BO OMOGOČILO, DA SE S KUPCEM, DA ODPRAVITE TEŽAVE.
BODITE PREPRIČANI, DA DODAJTE NAS NA SEZNAM PRILJUBLJENIH IN PREVERITE NAŠO DRUGIH PREDMETOV!

Lastnosti

Tlak:
Nizek Pritisk
Uporaba:
Voda
moč:
Električni
Standard ali Nestandardno:
Standard
Številka Modela:
SY-40
Struktura:
Prepone Črpalka
Teorija:
Črpalke Z Izmeničnim
Goriva:
dc
Uporaba:
prenos tekočine
Cev dolžine:
1.2 m
Vrsta:
Hidravlični
Rezervoar za vodo Prostornine:
10 L
Material:
litega železa
Tudi kupci izberejo