.

.

dekoracijo MEDENINA tovarniških prodajaln Tibera Srebro Tibera Buddhism Srebro Ugoden Lotus Flower Urh Kip Čajnik Vinska Pot

dekoracijo MEDENINA tovarniških prodajaln Tibera Srebro Tibera Buddhism Srebro Ugoden Lotus Flower Urh Kip Čajnik Vinska Pot

SIT 52.02
SIT 102.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Velikost Visoko 4.0 Dolgo 7.6 Širino 3.6 (palec)
Pogoj Odličnem Stanju. Odlično, brez praske, pomanjkljivosti ali popravila.
Teža 1,3 KGvključeni teža pakirne materiale, W elcome moje store Dear
Stranka, Hvala, ker ste prišli
Vesel sem, da uvedejo to , Iz slike, da bi lahko videli, da je zelo lepo,
visoko zbiranja ali kot darilo za vaš prijatelj! blagoslovi vam srečno in dobro vsak dan!
vključeni teža pakirne materiale
Stanje : Zelo Dobro. Poreklo : Tibet
Poceni cene, Tovarne neposredna prodaja na Debelo
Počaščen Stranke : svojo trgovino, je skladišče vsebuje več elementov. V
moje trgovine, obstaja več čudovito elemente, ki čakajo na vas,
kot srebrni jedilni, Kitajski porcelan, ročno lesa carvinga,
bron ware, medenina in zahodni umetniški kultura zbirka, jade
ware, in več blaga. če vam ni všeč predmet, ko ga boste prejeli, lahko
TIBERA NAKIT
Take postavke so vse domače obrti, ročno izdelan lokalni Tibera ali Nepal mojstra uporabo Tibera Srebro in naravnih kamnov, kot je Turkizno, Korale, Agate, kristali itd. , simbolizirajo stare kulture Tibera. Tibet je najbolj briljantno in sveto sveto deželo, na Kitajskem. Tam je stara legenda najbolj znanih v Tibetu, če ljudje nosijo take izboljšanje in lep ročno izdelan nakit, kot nakit, lahko dobite dobre volje iz narave. Potem so prinesli ljudje, srečno življenje in srečo. Tibet ,Čisto Zemljo, najbolj čarobno lepo mesto, ne oddaljena od nas. ni pomembno, če vam je bilo tam, vendar vbodne je, če lahko najti svoj čisti zemljišč v svoje srce in v Tibetu na vaš um !
Dostava - Lahko Mešanica različnih elementov skupaj;
Bomo poslali izdelke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali Hong Kong Post Air Mail. dobavni rok je 12-25 delovnih dneh, da večina državi.
-Če ste naročilo manj kot 200 bo dostava blaga, ki jih na kitajskem post air mail ali HK post air mail,več kot 200 se bo po EMS ali druge ladjarske družbe ,EMS : 5-10 Daysthanks!
Opis
Tukaj je Kitajski Baker Bron Folk Guardion Lev Kip Tempelj Vrata Tolkalo Par, Kot lahko vidite na sliki, je v dobrem stanju, in je ustvaril kvalificiranih obrtnikov v tradicionalnem stilu z globo domače obrti.To je velik kos dragoceno zbirko, a dragocene osebne spremeniti ali zelo dobri predstavi. v handwork je zelo lep z neverjetno detailling. Ne zamudite te priložnosti, da dobim .Želim vam srečno!
Bronasti Obrti uvod.
Bron. Multi-se nanaša na starodavno Kitajsko bronzes, priljubljena v Neolitika prepozno, da bi Qin in Han dinastije, za najbolj vrhunsko Shang in Zhou artefakte,. Prvotno pojavil majhen orodja ali opreme. V začetku Dinastije Xia bronaste posode in orožje. Ponudniki sredi bronzes sorte so zelo bogate, in pojavom napisi in drobni vzorci. Ponudnik prepozno, da zgodnji Zahodni Zhou bronzes razcveta je pestro, živahno, dostojanstven, napisi postopoma podaljšali zahteven Bogat vzorec. Pozneje, bronzes trupov začel redčenje, dekoracijo postopoma poenostavljen. Med pozno Spomladi in Jeseni in Sprtih Članice, da spodbujajo uporabo železa, bakra orodja manj in manj. Igral Han obdobju, z porcelana ali v vsakdanjem življenju, zmanjša bakrene posode sort, preprosto dekoracijo, večinoma golo, tanjši, trupov. Starodavne Kitajske bronzes, naši predniki veliko prispevki za človeške civilizacije, arheoloških podatkov iz trenutnega vidika, pojav Kitajski bronzes, kasneje kot v nekaterih drugih mestih po svetu, ampak na lestvici uporabe bron, litje proces plastične umetnosti in sort, bronzes nimajo mesto v svetu je lahko primerljiva s starodavno Kitajsko bronzes. To je starodavna Kitajska bronzes v svetovno zgodovino umetnosti zavzema edinstvenem položaju in eden od razlogov, da povzroči univerzalno pozornost.
Material Srebrna
Poreklo Kitajska
Velikost Visoko 14.0 Dolgo Širine 5.0 5.0 (Palec )
Visoko 35.0 Dolgo 13.0 Širino 13.0 (cm)
Teža : 4,5 KGvključeni teža pakirne materiale
Opis Velikost : Višina : 6.0 palčni .Dolgo : 2.0 palca . širina : 2,0-palčni
Teža : 1,6 KGvključeni teža pakirne materiale

Lastnosti

Blagovna Znamka:
HUARONGKANGYOU
Regionalna Funkcija:
Kitajska
Material:
Baker
Tema:
Ljubezen
Tudi kupci izberejo