.

.

Lepe Kitajski Klasična Baker Budizem pagoda Kadila Gorilnik Censer

Lepe Kitajski Klasična Baker Budizem pagoda Kadila Gorilnik Censer

SIT 41.82
SIT 46.99

Znesek
V obliki, dostopni naročilu

Material : Baker Dimenzija : Visoka 5 cm Dolg 2.9 palčni Širino 2.9 palčni O Element
Vsi predmeti, ki se prodajajo pri nas so bili opisani po naših najboljših sposobnosti, tako natančno, kot je mogoče, in z največjo conscientiousness na naši strani. Da pa bi se izognili morebitnim oversights, sem spoštljivo zahteva vašo pomoč, pomaga nam, da bi to vzajemno zadovoljive transakcije s temeljito pregledovanje postavka opis in fotografije, in prosi vsa vprašanja PRED oddajo PONUDBE. Prosimo, Upoštevajte, da velikost in barvo zastopanje, ki so predmet predelovalnih dejavnostih variance, in morda ne bo točna. Prav tako pazite, da zaslona nastavitve se lahko razlikujejo od računalnika do računalnika in izkrivljajo dejansko barve. Prosimo, preberite pogoje temeljito pred dajanjem ponudb.
Dostava
Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v 24 delovnih urah po prejemu plačila . To traja približno 1825 dni, da ladja v Imenu Države. Ie : zda, Kanadi, Evropi, Aziji ali drugih krajev po vsem svetu. Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka. Zato, ker je tranzitni čas je močno odvisna in ki jih Poštnih Storitev (razen ob vikendih in praznikih.
Povratne informacije
Negativne povratne informacije ,reševanja in odprite primeru, da so za nas pomembni. Jaz iskreno upam, da stik z mano, preden sprejme ukrepe.Jaz bom po svojih najboljših močeh, da boste zadovoljni.Jaz iskreno upam, da ste pustili pozitivne povratne informacije, da me.
Stranka Zadovoljivo
Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank. Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo. Jaz sem tukaj in pripravljeni, da vam pomagajo z kakršna koli vprašanja, boste morda morali pred ali po nakupu. Moj cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas. Ko trgovina z nami, je vaše zadovoljstvo je naš #1 prednostna naloga. Ponudba Z Zaupanjem!

Lastnosti

Slog:
Starinsko Imitacija
Material:
Baker
Tema:
Mascot
Uporaba:
Dekoracijo & Darilo
Tudi kupci izberejo