.

.

10A Okrogle Oblike, WiFi, Mini Vtič APP Remote Control Čas Pametno Vtičnico Deluje z Alexa & Google Dom in Barvita utripajoča Lučka

10A Okrogle Oblike, WiFi, Mini Vtič APP Remote Control Čas Pametno Vtičnico Deluje z Alexa & Google Dom in Barvita utripajoča Lučka

SIT 13.71
SIT 15.40

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


1. Nadzor naprav od vsepovsod : nadzor vaš plug vklopite ali izklopite z vašega pametnega telefona, ne glede na to, kje ste. Vaš urnik plug, da vklopite ali izklopite na določen čas. Delež naprave za svojo družino.
2. Urnik samodejno : s nastavitev časa funkcijo lahko vklopite/izklopite napravo, ki temelji na določen čas; kot nalašč za kuhanje in razsvetljavo ob zori in mraku. Prišel nazaj domov z močno svetlobo in vaš gospodinjski aparati delo. Urnik zrak pogoj, da vklopite, preden ste prišli. Sinhronizacija luči in naprav za prednastavitev času samodejno.
3. Deluje z Alexa : združljiva z Amazon Odmeva glas-nadzor naprav. Dajejo ukaze kot so "Alexa, vklopite coffeemaker ko sem se zbudil", ne da bi morali doseči za preklop po vsej hiši sami.
4. Enostaven za uporabo : ne zvezdišče ali naročnina potrebno. Priključite v mini pametno vtičnico, prenesite brezplačno aplikacijo. Nadzor vaš luči in aparatov iz vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika.
5. Mini preprost design : ne zavzamejo prostora, kar je precej lažje kot iskanje vsaka sijalka je stikalo za vklop/izklop na kabel za kos pohištva. Odličen pripomoček za avtomatizacijo luči stikalo.
6. Podpora 2,4 GHz Wi Fi omrežja.
7. Moč vhod : AC 100-240 V
8. Max moč : 1100 W
9. Brezžični standard Wi Fi 802.11 b/g/n
Splošne Vrste električno Vtičnico Moč 1100 W(Najvišji) Vhodna Napetost AC 100-240 V Vhodni tok 10 A(Max) Nazivna Napetost AC 110 V
1. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi. 2. Če dostave datum bo konec in imate še vedno ne morete prejemati vaša parcela se,prosimo, obrnite na nas in mi bomo podaljša čas dostave 10-25 dni.Če se še vedno ne morete prejemati vaša parcela v 10 dneh, se bomo vrnili denar. 2. Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite Ali Express Standardna Dostava ali Kitajska Post Air Mail.
1. Za svoje transakcije, varnost, trgovina začasno podpirajo Le neposrednih plačil online. 2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu. 3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.
1. ko express prišel, pls obraz pregled je. prijavite po prejemu. 2. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa. 3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor. kot je zlomljena, opraskan in tako naprej. Prosimo, prepričajte se, kaj ste poslali nazaj je naš izdelek in naša garancija etiketo je sticked obstaja,če ni garancije etiketo ali ni naš izdelek, smo zavrne vračilo ali zamenjavo, ga. 5. Za vse elemente,prosimo, pošljite po vaši lokalni pošti air mail, ko pošljete nazaj.
1. Večino proizvodov, ki so predmet plačila uvoznih dajatev (npr. v ZDA) ali drugih dajatev in drugih dajatev, vključno davek na dodano vrednost (DDV) ali drugih davkov. Če se ta nanaša, bodo obračuna in določi, ko je pošiljka obdelana z veljavnimi carinskimi agencija v vaši državi. Prosimo, preverite vašo državo uvozne politike razumeti in preveriti uporabnost in svoje odgovornosti za kakršne koli takih carin ali davkov za izdelke, ki jih kupujejo. 2. Vse, ki se uporablja dajatev in davkov, če sploh, niso vključeni v nabavno ceno vaše naročilo ali transakcije. Če so v uporabi in se obračuna, potem so vaši (in ne za naše ali izdelek proizvajalca ali dobavitelja), ki je edini in izključno odgovoren, in se plačajo neposredno na vas, da vaša vlada ali kurirska podjetja, ko so dobavljeni izdelki. 3. Plačilo zgoraj navedenih dolžnosti, stroški in davki, ki niso naši (ali je izdelek proizvajalca ali dobavitelja) odgovornost 4. Smo ni odgovoren za kakršno koli dostava ali carinski zamudo, saj to je izven našega nadzora.

Lastnosti

Standard:
NAS Plug
Uporaba:
Gospodinjstva / Splošne Namene
Prenapetostna Zaščita:
Da,
Podaljšek Dolžine:
Noben
Ozemljitev:
Standard Ozemljitev
Zaščita Pred Preobremenitvijo:
Da,
Številka Modela:
LED3513
WIFI:
Da,
Število Vtičnic:
1
Vrsta:
Električne Vtičnice
Blagovna Znamka:
haweel
Nazivni Tok:
10A
Nazivna Napetost:
ac 100-240v
Tudi kupci izberejo