.

.

934-1 Široko Testiranje Območje Barcol gume trdoto tester

934-1 Široko Testiranje Območje Barcol gume trdoto tester

SIT 643.50
SIT 715.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


934-1 Široko Testiranje Območje Barcol gume trdoto tester
Barcol Impressor je neke vrste indention trdoto tester. Uporablja posebno obliko indenter navdušil v vzorcu po standardu niz tlaka in ukrepi zamika globina pridobiti trdoto vrednost. Ima 3 modeli v seriji. 934-1 je tipičen model, ki je v širši uporabi. Barcol Impressor se v glavnem uporablja na dveh področjih : Eden je iz Aluminija za izdelavo industrijo, preizkusiti čistega Aluminija, mehke aluminijeve zlitine, debele aluminijeve zlitine, Aluminij pasovi, in aluminijeve zlitine iztiskanje, bari, odlitkov, odkovkov in sestavljeni aluminijeve zlitine deli (npr. al-zlitine vrata &okna, zavese, stene itd.) Ustrezni standard je Ameriški standard ASTM B648-00 (Preskusna Metoda za Zamik Trdota aluminijeve Zlitine s pomočjo Barcol Impressor); drugi je Vlaken Ojačanih Plastičnih mas industriji, najbolj domače in v tujini Vlaken Ojačanih Plastičnih mas, ki so potrebni za preizkus Barcol trdote. Ustrezni Standard je Ameriški standard ASTM D2583-07(Preskusna Metoda za Zamik Trdota Trdne Plastike s pomočjo Barcol Impressor).
Uporablja se za test trdote vseh vrst Aluminija, iz zelo mehkega Aluminija zelo težko aluminijeve zlitine. Razširjene uporabe. Model 934-1 se uporablja za test trdote Aluminij, aluminijeve zlitine, Baker, Bakrene zlitine, Vlaken Ojačanih Plastičnih mas in trdne plastike itd. Izboljšani model je na voljo za test zelo mehke kovine, kot so svinec in kositer in druge mehke materiale, kot so mehke plastike, gume, klobučevino in usnje itd. Visoka občutljivost. Predstavljeni s 100 lestvice, veliko bolj občutljiva, kot Webster trdoto izpraševalec uporabljajo v aluminijeve zlitine industriji. No podporo, ki zahteva. Lahko test iz samo ene strani obdelovanca. Ni potrebe, da se premaknete ali podporo obdelovanca. Uporablja se za preverjanje super velik in debel worpieces in sestavljanje delov. Enostavno pretvorbo. Rezultati testiranja, ki lahko pretvori v HB, HR HV in HW zlahka skozi pretvorbeno tabelo.
Značilnosti Barcol Trdoto Tester
1.Enostaven za Uporabo : Eno roko delovanje; enostaven za uporabo, visoko učinkovitost sposobni, da bi test na vse strani.
2.Visoka Občutljivost : Barcol Impressor je 100 lestvico. Njegova občutljivost je precej višje od Webster trdoto tester.
3.Široko Testiranje Območje : se Uporablja za test iz zelo mehkega čistega aluminija zelo težko aluminijeve zlitine.
4.Manj Debeline Poraba : To je lahko test, na katerem koli obdelovancev z debelina je večja od 0,8 mm.
5.Ne Podpira Zahtevanih : To je lahko test iz samo ene strani obdelovanca. To je nepotrebno, da se premaknete ali podporo obdelovanca. Uporablja se za test zelo velik in debel worpieces in sestavljanje delov.
6.Enostavno Pretvorbo : rezultati testiranja, ki lahko pretvori v HB, HR HV in HW enostavno s konverzijo tabeli.
7.Visoka Kakovost Indenter : V indenter ima zelo visoko trdoto, dolgo življenjsko dobo in dobro zamenljivosti
Tehnični Parameter Barcol Trdoto Tester
Testiranje Razpon : 0 - 100 HBa (ustreza 25 - 145 HBW)
Ločljivost : 0.5 HBa
Navedba Napaka : ±2 HBa (42 ~ 48 HBa)
±1 HBa (81 ~ 88 HBa)
Ponovljivost Napaka : ±2 HBa (42 ~ 48 HBa)
±1 HBa (81 ~ 88 HBa)
Neto Teža : 0,5 kg
Standard Skupščine
2 Rezervnih indenters
Standard trdoto blok (visoko)
Standard trdoto blok (nizka)
Kalibracija ključa
Noge
Kovček
Dodatna Oprema
Rezervni indenters
Standard trdoto blok (visoko / nizko)
Izbiranje stekla
Ravno noge

Lastnosti

Vrsta Prikaza:
Analogni
Številka Modela:
934-1
Testiranje Območje:
0 - 100 HBa (ustreza 25 - 145 HBW)
Ločljivost:
0.5 HBa
Neto teža:
0,5 kg
Tudi kupci izberejo