.

.

Dve ali Tri plasti sadja pladenj Sladkarije pladenj za Sladico plošče

Dve ali Tri plasti sadja pladenj Sladkarije pladenj za Sladico plošče

SIT 67.59

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Dve ali Tri plasti sadja pladenj Sladkarije pladenj za Sladico plošče
Material : Kosti, Kitajska Več kot 45% kostne moke
Velikost izdelka : Dia27/Dia21/Dia15.5/26.8 cm Heigh
Pošiljke :
Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina. Mi bomo poslali postavke v 15 dneh, ko je vaše plačilo, je končan. Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi. Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.
Napovedi :
Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga. Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo. Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.
Povratne informacije :
Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni. Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije. Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.
Naše poslanstvo :
Povide kakovost in stroškovno učinkovito storitev, da bo vsak odjemalec zadovoljen!

Lastnosti

Vrsta:
Pladnji Za Skladiščenje
Slog:
Evropa
Funkcija:
Na Zalogi,Okolju Prijazne
Uporaba:
Hrana
Številka Modela:
BC23
Blagovna Znamka:
SIBAOLU
Material:
Kosti Kitajska
Ime izdelka:
Tri plast sadja pladenj
Velikost izdelka:
Dia27/Dia21/Dia15.5/26.8 cm Heigh
Material:
Kosti Kitajska Več kot 45% kostne moke
Pakiranje:
Varno embalažo
barve:
barvita
Priložnosti:
Doma odlikovanje/Hotel
uporabite za:
Sadje/Nut/Sladkarije
Kraj Izvora:
Kitajske (Celinska)
Značilnosti:
Sodišče design
Tudi kupci izberejo