.

.

Lahko prilagodite 1000ps/h samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo

Lahko prilagodite 1000ps/h samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo

SIT 1710.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Lahko prilagodite 1000ps/h samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo
Parameter samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo moč ogrevanja 2000 W 0-300 stopnjo kruh velikost kruha velikost ogrevanje čas 0-9, ki se lahko prilagodi delovno učinkovitostjo 1000ps/h pralni velikosti 650*450*1350mmc
N W. 60kgs
Izdelek samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo
Pralni sliko za samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo
Kratek indukcije samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo 1 Lahko uporabite, da bi tanke kruh 2 Lahko toplote tanke kruh 3 temperaturo lahko prilagodite za uporabnika 4 postopek je kratek čas, samo 80 drugi 5 Po spremembi modela, je lahko drugačno obliko tanke kruh. 6 Nerjavnega jekla telo 7 Za tlak, pečena raca, kruh, jajce, torte, palačinke, predenje pecivo, lomo, voda lomo, peciva, glutena, torte, pite, prevrnil lonec pito in drugih vrst kruha uporabo
Prednosti samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo
1 Lep videz, fine izdelave, visoko kakovostnega nerjavečega jekla, aluminija. 2 Hitrosti, prednastavitev ogrevanja in za ogrevanje čas, lahko nastavite čas (le nekaj sekundah) za dokončanje zatiranje in ogrevanje delo. 3 Hitrosti, prednastavitev ogrevanja in za ogrevanje čas, lahko nastavite čas (le nekaj sekundah) za dokončanje zatiranje in ogrevanje delo. 4
Hitrost, prednastavitev ogrevanja in za ogrevanje čas, lahko nastavite čas (le nekaj sekundah) za dokončanje zatiranje in ogrevanje delo. 5
delovanje je preprosto, pri uporabi stikalo nastavite ogrevanje čas in ogrevanja, pritisnite start stikalo, pritisnite plesni pritisnite, nastavite čas za dokončanje samodejno ponastavi. 6 visoko stopnjo avtomatizacije. Nadzor Temperature grafikon, ogrevanje temperatura. Samodejno ustavi, ogrevanje, ko je nastavitev temperature je dosegljiv, in ko temperatura je samodejno ogrevana.
Vljudno opozoriti :
Če želite dodatno mešalnik , ga je treba dodati dodaten denar, ta stroj, zagotavljamo vam je popust
Tukaj attatch sliko mešalnik
Parameter :
Model : Kn B20
Napetost : 220 V /50 Hz
Zmogljivost : 20 l
Izhod : 3-6 kg
Teža : : : : : 125 Kg
Paket velikost : 910*530*1040mm
Prosimo, ugotovila naslednje informacije pred dajanjem red!!!
1, Če izberete " Dostava po morju ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!
- Če je ladijski promet po morju, naša ponudba temelji na CNF trgovinskih pogojev! To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.
- Če je ladijski promet po morju, ni številko za sledenje, vendar je tovorni list številka (tovorni list se izda za shipping company, je dostava dokazilo)
- Če je ladijski promet po morju, ki ga potrebuje okoli 10~60 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave. Če želite izvedeti točno časa, prosimo, obrnite na naš prodajalec.
- Če se odločite za pošiljko po morju, ampak vaši državi, ki se nahajajo v notranjosti, je treba transship med prevozom, včasih je moral narediti carinjenje na transship pristanišče.
2, Če se odločite " Dostava po letalo ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!
- Če je pošiljka z letalom, po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.
- Če shipping z letalom, ni številko za sledenje, vendar pa so dihalnih poti billa številko (dihalne poti zakona izda shipping company, je dostava dokazilo)
- Če shipping z letalom, je treba okoli 4~10 dni, da pridejo, različne države z različnimi čas dostave. Če želite izvedeti točno časa, prosimo, obrnite na naš prodajalec.
- Če je pošiljka z letalom, hladilnega bo odstranjen, preden odpremo, ker je to prepovedano na letalu. Torej, boste morali izpolniti hladilno sredstvo pred uporabo, več podrobnosti, vas bomo obvestili, ko ste prejeli napravo.
3, Če izberete " Dostava po express ", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT / FEDEX / ARAMEX, ECT ) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!
Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.
Če pošiljke, ki jih express , hladilnega bo odstranjen, preden odpremo, ker je to prepovedano na letalu. Torej, boste morali izpolniti hladilno sredstvo pred uporabo, več podrobnosti, vas bomo obvestili, ko ste prejeli napravo.

Lastnosti

barve:
20type, 60type po morju Lagos
Pribor:
Full-Size Vir Cev,Drobljenje Disk
certificiranje:
CE
Sposobnost Dela Sklede (Pokal):
DIY
Napetost (V):
220v
Številka Modela:
KNYBJ-200
Moč (W):
2000W
Funkcija:
samodejno moke tortiljo pritisnite machinec
Ime:
samodejno pečena raca kruh, ki stroj za prodajo
Ogrevanje temperatura:
0-300 stopnjo
kruh velikost:
160*0,4 mm
Vrsta:
Nova
N W.:
60kgs
G W.:
v 80kgs
Napetost:
220V lahko meri
Čas ogrevanja:
0-9, ki se lahko prilagodi
Delovne učinkovitosti,:
1000ps/h
Pralni velikost:
650*450*1350mm
Tudi kupci izberejo