.

.

Tesarski Delavnici Milijonov Potegnite Cvetje žaginega lista je večplasten Zob Linije Žage Žice Žage Žice Žage

Tesarski Delavnici Milijonov Potegnite Cvetje žaginega lista je večplasten Zob Linije Žage Žice Žage Žice Žage

SIT 3.50

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Specifikacija :
Material : jeklo
Spletni marketing platforma "tesarski Delavnici" na Aliexpress je bilo ustanovljeno v juniju, 5., leta 2015. Smo strokovni razvoj in izdelavo ekipa, tako da bomo lahko zagotovili kakovost proizvodov, kakor tudi varnosti in učinkovitosti procesa prevozov.
Storitev filozofija naše "tesarski Delavnici" je zagotoviti najboljše storitve za tesarstvo ljubitelji po vsem svetu z našimi najboljše izdelke. Vsi izdelki iz "tesarski Delavnici" so razvit, oblikovan in izdelan na Kitajskem. V unceasingly opravljanje kakovostne, raznolike inovacije in excelsior proizvodnje in odkrivanje, vsi prisotni naše sanje in ponos "Narejeno na Kitajskem".
Če je kateri koli kakovosti problem, ki vodi do okvare izdelka, vam bomo ponudili ustrezno nadomestilo.
Če je bil izdelek izgubi med prevozom, ko tovornega podjetje dokazal, da vam bomo ponudili ustrezno nadomestilo.
Če sestavnih delov izdelka, ki so bile poškodovane med svojo pošiljko, bomo biti odgovorna za to. Stranke lahko dobite delno nadomestilo ali ponovno izdajo poškodovanih sestavnih delov.
Bomo ladja iz vseh naročil v roku 3-5 delovnih dneh po prejemu celotnega plačila.
Prosimo, še enkrat preverite vaše lokalne carinske politike previdno, preden jo kupite. Ko končate s plačilom, morate biti pripravljeni in so odgovorni za carinjenje v vaši državi, če je potrebno. Bomo običajno pisanje manj deklarirana vrednost za vaša naročila, vendar carinske takse se določi in zaračunava svojim državi carinskih ne nas. Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.
Vsi izdelki, ki jih prodajajo, so nove in desno, preizkušen pred dostavo. Prosimo, preverite paket pazljivo vstavite, ko ste se prijavili.
Če imate kakršna koli vprašanja ali težave z vašim naročilo, vas prosimo, da nas kontaktirate bomo poskušali naše najboljše, da jih rešili za vas.Trudimo se, za pet zvezdic, storitev in želim, da bi se srečno obdobje.
Povratne informacije so zelo pomembne za nas!
Če ste zadovoljni z našim poslom.prosimo, našli trenutek, da pustite nas pozitivne povratne informacije.
Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.
Če obstajajo kakršne koli težave. prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno ali negativno oceno.tako, da smo lahko odpravite vse težave.

Lastnosti

Številka Modela:
MC-010115
Tudi kupci izberejo