.

.

TN10*30 Brezplačna dostava 10 mm Izvrtina 30 mm Hoda Kompakten Jeklenke TN10X30-OV Dual Action Zraka Pnevmatski Cilinder

TN10*30 Brezplačna dostava 10 mm Izvrtina 30 mm Hoda Kompakten Jeklenke TN10X30-OV Dual Action Zraka Pnevmatski Cilinder

SIT 11.56

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


3. NEPREMIČNINE
ČE NI POSEBNIH ZAHTEV, PRIVZETO LASE CHINA POST LETALSKI CENTER. ČE POTREBUJETE DRUGE POSLOVNE KURIRJA, PROSIMO, OBRNITE NA TRGOVINO. STORITEV TRANZITNI ČAS, KI GA JE CARRER IN IZKLJUČUJE VIKENDI IN PRAZNIKI. TRANZITNI ČASI SE LAHKO RAZLIKUJEJO PREDVSEM V ČASU TURISTIČNE SEZONE.ČE ŠE NISTE PREJELI POŠILJKO V ROKU 45 DNI OD DNEVA, KI SMO GA POSLALI VEN, SE OBRNITE NA NAS. BOMO SLEDENJE POŠILJKE IN DOBILI NAZAJ V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU Z ODGOVORI. NAŠ CILJ JE ZADOVOLJSTVO STRANK!
100% DENAR NAZAJ GARANCIJE NA EY ELEMENT. PROSIM STIK Z NAMI WITHIH 24 UR PO TEM, KO JE DOBIL PAKET, VRAČILO INCLUDINGS P&P, KI BODO OPRAVLJENE V PRIMERU, DA IZDELEK(I) SO V NJIHOVO PRVOTNO STANJE.
ZADOVOLJSTVO STRANK JE ZA NAS ZELO POMEMBNO, ČE STE ZADOVOLJNI Z NAŠIMI IZDELKI, PROSIM, NE, PONAREJEVALEC, PUSTITE 5 ZVEZDIC POVRATNE INFORMACIJE ZA DRDER. ČE NE SAISFIED, PROSIMO, OBRNITE NA NAS PRED PUSTI VSE NEGATIVNE POVRATNE INFORMACIJE ,RAZUMEMO CONCEMS IN OBČUTEK, DA STE MORDA , BOMO POSKUŠALI NAŠE NAJBOLJŠE, DA SE ODPRAVITE TEŽAVE, PLIASE DAJTE NAM PRILOŽNOST, HVALA VAM!
DRAGI PRIJATELJ,SMO OBIČAJNO ZNIŽAJO CENE NA RAČUN AVOED DAVKA, OBIČAJNO, ZDA, NI PROBLEMA, AMPAK ZA NEKATERE DRŽAVE, TO JE MALO TEŽKO, KOT SO KANADA, ČE OBSTAJA NEKAJ DAVEK OBRAČUNAN Z VLADNO, MORA STRANKA, KI BO ODGOVORNO ZA DAVEK ,HVALA VAM!

Lastnosti

Številka Modela:
TN10X30-S
Vrsta:
Valj
Proizvodnje ime:
TN Serije Valj
Številka Modela:
TN10X30-S
Vrsta Dejanja:
Dvojno Deluje
Tekočine:
Air
Izvrtina:
10 mm
Možganska kap:
30 mm
Delovni Tlak:
0.1~1.0 MPa
Dokaz Tlak:
1.35 MPa
Telo Material:
Aluminij zlitine
Magnet:
z magnetom
Tudi kupci izberejo