.

.

10PCS LQ Namenske Elektronske GlowSticks Baterije BR311 BR322 BR425 BR435 za Nočni Ribolov Elektronski Svetlobna Float Baterije

10PCS LQ Namenske Elektronske GlowSticks Baterije BR311 BR322 BR425 BR435 za Nočni Ribolov Elektronski Svetlobna Float Baterije

SIT 11.27
SIT 13.74

Znesek
V obliki, dostopni naročilu

10 PCS LQ Namenske Elektronske Glow Sticks Baterije BR311 BR322 BR425 BR435 za Nočni Ribolov Elektronski Svetlobna Float Baterije
Elektronski Ribolov Float Baterije
Model : BR435,BR425, BR322, BR311,4 vrste model možnosti
Pakiranje način : 2pcs/kartico ali 1pcs/kartico
Trenutno lahko plačila z Visa, Master Card, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo. Več možnosti plačila bodo na voljo na Aliexpress v Prihodnosti. Vaš denar je varno deponiran za Aliexpress. Denar je izdal, da se nam šele, ko jih potrdi dostavo. Če vi potreba več pomoč za izdelavo plačilu, prosimo, kliknite tukaj :
ICERIO Trgovina podporo dostava v večini držav po vsem svetu, če ne najdete vaše države na naslov možnost seznamu, se obrnite na nas. Vse blago mora biti skrbno pregledajo, preden pakiranje.Mi ladje naročil dosledno v skladu z naslova naročila, če obstaja kakršen koli spremembe naslova, vas prosimo, da nas obvesti takoj, preden smo ga ladijski promet ven.
Čas dostave je obračunana po package prihajajo ven, ne oddaji naročila. V običajnem condtions, pakete, ki se pošiljajo v 3~5 delovnih dni po veljaven način plačila. Za pakete, ki pošiljajo prek Fed Ex, UPS,EMS ali drugih kurirja, večina paketi prispejo v 5 ~ 15 dni. Prosimo za razumevanje in sodelovanje z nami, če carinski držite paket za pregled. Čas dostave po pošti storitev(samo za referenco, v kolikšnem času bi lahko vpliva veliko dejavnikov) :
1.7~22 Dni : Azija, Severna Amerika
2.12~39 Dni : Zahodna Euro, Srednji Vzhod, Oceanija, Vzhodno Euro
3.30 ~ 65 Dni : Južna Amerika, Afrika, Južna Afrika Opomba : carinski potekala paketov za pregled, prosimo za razumevanje in prosimo, počakajte, da blago, lahko tudi obvestijo nas, da se razširi nalog zaščite časa.Za vse dokumente ali pomoč, potrebne za carinski pojasnilo, obvestite nas, nam ne odgovori, ga takoj.Izdelek prodaja v naši trgovini ne vključujejo nobenih lokalnih davkov, niti smo dolžni plačati lokalnih davkov. Prosimo, upoštevajte, to pred naročilom.
Za kakršno koli vprašanje ali težavo towarding proizvodov, prodanih ali ne prodajajo od ICERIO Trgovini, vas prosimo, da nas kontaktirate, nam ne odgovori, ga takoj. Vsi smo ribolov navdušenec, mi bi bili zelo cenjeni, da vse predloge za izboljšanje kakovosti proizvodov in storitev standard. Nudimo garancijski servis življenjska doba dolga, skrbimo za to, kaj vas skrbi. Nadomestilo ali odškodnina, mora biti narejena glede na situacijo. Čas uporabe : 8 : 20.m ~ 23 : 30 p.m. ponedeljek~ soboto pa si boste lahko tudi zapustil nam je sporočil, če nismo tam za odgovor se vam v realnem času.
Vaše zadovoljstvo je naš persuite, prosimo ocenite, nas 5 zvezdic stopnje in pozitivne komentarje. Prosimo, ne dajejo negativne komentarje ali 3 zvezdice ali pod njo, preden stopite v stik z nami, je najboljši način, da rešite problem je govoriti z nami. Če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom povratne informacije. Smo si prizadevajo zagotoviti, da ste zadovoljni z našim nakup in bo naredil vse, kar smo lahko, da poskrbite, da boste imeli pozitivne izkušnje.

Lastnosti

barve:
10PCS BR425, 10PCS BR435, 10PCS BR322, 10PCS BR311
Vrsta Izdelka:
Ribolov Float
kategorija:
Vertikalni Boje
Položaj:
Jezero
Plastika Tip:
Blasha Lesa In Drugih
Vrsta:
Bottom Fishing Float
Oblika:
pokončna vitko telo dolgo float
Velikost:
BR-1.2.3
Viseče Rep Vrste:
Mehko Rep
Tip Float:
Svetlobna Float
Blagovna Znamka:
ICERIO
Material:
Barguzinsky Jelka Float
Številka Modela:
CR425 CR322 CR435 CR311
Tudi kupci izberejo