.

.

Original Bluetooth, wifi kartice Letališče Kartico z kabel z držalom za Macbook Pro A1286 2011 leto BCM94331PCIEBT4AX

Original Bluetooth, wifi kartice Letališče Kartico z kabel z držalom za Macbook Pro A1286 2011 leto BCM94331PCIEBT4AX

SIT 38.00
SIT 40.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu

Original Bluetooth, wifi kartice Letališče Kartico z kabel z držalom za Macbook Pro A1286 2011 leto BCM94331 PCIEBT4 AX Obstajata dve tipkovnici keycap, bomo naključno pošiljanje, kot sliko.
Garancija : 1 Leto
Dostava :
Za DOMAČE Kupce : Predmeti so ponavadi prihajajo ven v roku 2 delovnih dni po plačilu prejme. Vsa naročila so poslana preko hong kong Pošti ali lokalni kurir. Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne način dostave. Za MEDNARODNE Stranke : Naše ladje po vsem Svetu. Vse naloge so pakirani v varnem z zračno blazino. Predmeti so ponavadi prihajajo ven v roku 2 delovnih dni po plačilu prejme. Kupci, ki so odgovorni za vse carine in carinskih pristojbin. Mednarodna naročila, da bo trajalo nekaj tednov več, kot je bilo pričakovano, da pridejo zaradi zamude v carinski obdelave. V tabeli je prikazano spodaj je samo za referenco . Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne ladijski promet pristojbina in čas dostave.
Plačilo :
Sprejemamo plačila, vključno s TT, Kreditne Kartice,e-ček, čeprav Alipay ali Paypal.
Kako kupiti :
Ne morete najti element iz naše trgovine? Bogat izdelkov so kotirajo na borzi, za več informacij, ti so dobrodošle, da nas kontaktirate kadarkoli. Prosimo, da dodate tudi nas kot svoje " Najljubše Prodajalec "in spet prišel. Hvala za ustavljanje, ki jih. Copyright © 2014 Ec Buy Mall Limited . Vse pravice pridržane

Lastnosti

Dolžina kabla:
0,2 m
Številka Modela:
za A1286
Vrsta:
Ethernetni Kabli
Blagovna Znamka:
XB
Izdelkov Stanje:
Park
Paket:
No
Tudi kupci izberejo