.

.

D'Addario EPN120 Čistega Niklja Električna Kitara Strune, Super Lahka, 9-41

D'Addario EPN120 Čistega Niklja Električna Kitara Strune, Super Lahka, 9-41

SIT 16.99

Znesek
V obliki, dostopni naročilu

Slog : Super Light Opis Izdelka
D'addario xl čistega niklja strune pogled nazaj v '50-ih let, ko niklja je bil primarni zlitine najdemo v električna kitara strune. v '60-ih letih, ti čistega niklja strune bi supplanted ko guitarists potrebno svetlejši ton in izboljšane magnetne lastnosti/značilnosti d'addario xl nickelplated jekla string vrstica, čistega niklja prinaša klasičen, toplejše timbres, da določite mnogih žanrov, vključno z blues, klasični rock, rockabilly, in še več. Proizvajalec
EPN120 združite družabnim D'Addario je priljubljena super svetloba nastavite z toplejše, letnik ton.
D'Addario XL Čistega Niklja strune pogled nazaj v '50-ih let, ko niklja je bil primarni zlitine najdemo v električna kitara strune. Čistega niklja strune bi supplanted za nickelplated jekla v 60-ih, ko guitarists potrebno svetlejši ton in izboljšane magnetizma. Čistega Niklja vrača bogatejši, toplejše timbres najdemo v tradicionalni blues, klasični rock, rockabilly, in še več.
D'Addario, največji svetovni proizvajalec glasbila, strune, je znan kot Igralci Izbira ugled za neprekosljivo kakovost in doslednost. D'Addario je inovativna embalaža zmanjša količino odpadkov in zagotavlja zaščito pred korozijo. Vse D'Addario strune so izdelane v U. S. A. z uporabo lastniških, digitalno krmiljen, state-of-the-art strojev za neprimerljivo učinkovitost delovanja, določene po nastavite.

Lastnosti

Blagovna Znamka:
D'Addario
Vrsta:
strune
Številka Modela:
EPN120
Niz Merilniki:
Navaden Jekla .009, .011, .016, Nikelj Rane .023, .031, .041
Tudi kupci izberejo