.

.

Originalni Microsoft win8 quad core x86 zaslon na dotik LCD zaslon

Originalni Microsoft win8 quad core x86 zaslon na dotik LCD zaslon

SIT 51.10
SIT 70.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


A. Ko se prijavite v obraz kurirja prevzem, če je poškodovan ali manjka, prosimo, obrnite neposredno na nas ali takoj preklicati telefon, je dejal, da problem ni odgovoren za kurirske levo .
Dva. Sprejem blaga prosimo, bare metal test zaslona ( Single board test ) ne razstavljajte / Tear film / Demontaža opreme, nihče, brez zavarovanja. Ne preizkusite, solza film, ki so neposredno nameščeni kavo, vse ne ščitijo.
Tri. Trgovina je bil majhen dobiček in hitro prihodek od prodaje, pro treba kupiti tovornega zavarovanja, če obstajajo težave s kakovostjo, kar ima za posledico zamenjavo, AA Sistem, ki je poslala ki plačujejo, zahvaljujemo se vam za razumevanje in podporo!
Štiri. Vrnitev tovora opomba : ko se vrne blago, blago poškodovano, ki jih kupec je odgovoren za vse zavrnila plačilo, je treba v polje pustite vaše kontaktne informacije, enostaven za poslali nazaj v vas.
Pet. Zaradi skupnih interesov, prosim, ne komentar o prevzemu blaga, slabo oceno, če se blago ne boste zadovoljni z mestom, prosimo, da se obrnete na lastnika, lastnik bo sodeloval z vami in razpravljajo o poravnave, v vaše zadovoljstvo Vrne bo zelo gladko > , Prekliči vse storitve!!!
Slovesno izjavljam, zaslon na Dotik LCD zaslon je krhko, da bi se izognili nepotrebni spori, kot so sobe za priznavanje pogoji, vas prosimo, da ne kupite ! Ko kupec prevzame blago, ki smo ga bo tako jasno, in se strinjate, da zgoraj navedenih pogojev, če sploh, ta klavzula, ki bo pomembno podlago za obdelavo
Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje, želim vam srečno nakupovanje!!!

Lastnosti

Blagovna Znamka:
lanjuu
Vrsta Izdelka:
Tablični računalnik LCD
Barva Razvrstitev:
LCD zaslon storitev
Tudi kupci izberejo