.

.

Original KR101LE0T Ramos W27 Ramos W27 LCD zaslon zaslon PRO

Original KR101LE0T Ramos W27 Ramos W27 LCD zaslon zaslon PRO

SIT 32.85
SIT 45.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


[o prijavite se]
Vse baby je minilo strogo preverjanje kakovosti, vendar ne more jamčiti za poškodbe otrok v transportnem procesu. Tako, preden se prijavite vašega otroka, vas Prosimo, preverite pri logistika zaposlenih v podjetju. Če otrok ne ujemajo ali otroška poškodovana, prosim, ne se prijavite, in nam pišite v času . Znak, da ste prepoznali videz baby nedotaknjena, popolno opremo, in v skladu z vašimi zahtevami. Ne sprejemajte izdelka po prejemu izdelka barvo, slog, dodatki in druga vprašanja, ki se ne vrne, da zahteve. Hvala za vaše razumevanje
[namestitev test]
Ta trgovina - LCD zaslon na dotik izdelkov po prejemu gostje prvič v testu, ne trgati zaščitno folijo pod logiko stroja, izklop zaslona in nato na test, sicer se zagonski proces v procesu spreminjanje zaslona je enostavno, da gorijo, matične plošče), če je solzenje film skladu očitno gub Vpliv dveh prodajo, ki ne sodi na področje uporabe vrnete so dodatki, ki niso navedeni v garanciji. Če vrnjenega blaga, prosimo, cenijo blaga. No OK zaslon brez škode lahko nudimo nadomestno
- vse naše otroka so nizke prodaje, tovorni iz baby zamenjava obdobju, popravilo obdobju kupec.
[vrednotenje]
- po zaključku posla, prosimo, da se dogovorite za test baby takoj, ko je to mogoče, in (ni napaka v preizkus, ko baby), da Taobao pravočasno potrditev in vrednotenje, mi pripisujejo velik pomen za vaše pravice, da bi dobili vaše pohvale; naši izdelki so majhne, prosimo, potrdite, kakovosti proizvodov težave v roku 3 dni po prejemu blaga potrditi prejem. Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje! Stranke, ki prejema blaga za več kot 4 dni ne bo štelo, da so obupali garancijo in se vrnil storitve!
Prosimo vas, da kupci nakupovanje dati objektivno in nepristransko ocenjevanje postopkom transakcije ali potem, ko je blago prejel, če so vse pritožbe in predloge, moramo najprej opraviti pismom ali po telefonu, ali želite, da se obrnete na lastnika, lastnik bo dal pravilno rešitev, bodite prepričani, da reševanje ponovno vrednotenje; najlepša hvala! Nobenega razloga za slabo, trgovina ne bo zagotovila poprodajnih storitev! Ko sprejeti, zgoraj navedenih postavk, se obravnavajo kot soglasja!
[pošta]
(1). Splošne trgovine, ki jih express dostava : Yuantong express, če obstaja drug način dostave in lastnik telefona prosimo, tajno dogovarjanje z, I trgovini, da bi tudi drugi dogovori za hitre pošte, sicer privzeto naključno. .
(2). Čas dostave : dostavo v 1 dni po plačilu. Zjutraj običajno plačilo, nato dobavi isti dan ali naslednji dan z dostavno.
(3) express v Hubei, Guandong, Jiangxi, splošno () 1-2 Dneh prispel v oddaljenih območjih na splošno express 3-4 prihodu dan, fotografirali, ko je treba spremeniti ceno se, prosimo, obrnite se na lastnika in nato plačati, nujno prijatelji, lahko izberete SF plačati .

Lastnosti

Blagovna Znamka:
lanjuu
Vrsta Izdelka:
Tablični računalnik LCD
Barva Razvrstitev:
Sitotisk belo pisavo REV
Tudi kupci izberejo