.

.

Zebra (Prej Motorola Symbol) LI4278 za Splošne Namene Akumulatorski Linearni LED Skener z USB Vmesnik, Bluetooth

Zebra (Prej Motorola Symbol) LI4278 za Splošne Namene Akumulatorski Linearni LED Skener z USB Vmesnik, Bluetooth

SIT 215.00

Znesek
V obliki, dostopni naročilu

Izdelek Funkcije Brezžičnega omrežja, ročni čitalnik črtne kode lahko uporabite za optično branje in dekodiranje linearni enodimenzionalne (1 D) črtne kode 617-nanometrov (nm), laser lahko skeniranje črtne kode na nalepki ali mobilni telefon, zaslon do 30" proč z ločljivostjo 13 mm in hitrost do 547 slik na sekundo Bluetooth zmogljivosti omogoča bralnik črtnih kod, če želite brezžično povezati z računalnikom ali gostitelja sistem (kupite ga posebej) do 330' stran za prenos črtne kode podatkovni kabel USB je lahko priključen v sistem gostitelja USB vhod za ustvarjanje žično povezavo in znova napolnite baterije (vključene) Tehta 7.9 oz.; ukrepi 7.34 x x 2.75 3.84 palcev (H x W x D) Opis Izdelka
Motorola LI4278 za splošne namene akumulatorski linearni LED skener je črna, vzpostavi povezavo, da gostitelj sistem za brezžično ali z USB kablom (priložen), in ga lahko uporabite za optično branje in dekodiranje linearni enodimenzionalne (1 D) črtne kode. A 617-nanometrov (nm), laser proizvaja eno linijo svetlobe, ki lahko optično preberete črtne kode na nalepki ali mobilni telefon, zaslon do 30" proč z ločljivostjo 13 mm in hitrost do 547 posnetkov na sekundo pri neprekinjenem načinu. Brezžična tehnologija Bluetooth zmogljivosti omogoča bralnik črtnih kod, če želite brezžično povezati z računalnikom ali drugo gostiteljice sistem (kupite ga posebej) do 330' proč črtna koda za prenos podatkov. Bralnik črtnih kod je kabel USB je lahko priključen v sistem gostitelja USB vhod za ustvarjanje žično povezavo in znova napolnite reader ' baterije (vključene). Baterija omogoča čitalnik črtne kode se uporablja neprekinjeno do 72 ur na eno polnjenje. Ta izdelek tehta 7.9 oz. in ukrepi 7.34 x x 2.75 3.84 palcev (H x W x D). (H je višina, navpična razdalja od najnižje do najvišje točke; M je širina, vodoravna razdalja od leve proti desni; D je globina, je vodoravna razdalja od spredaj nazaj.) To lahko zdrži kapljic do 6' na betonskih tleh. To za branje črtne kode, je primerna za uporabo z stojalo za polnjenje in 5 V DC napajanje (vsaka prodaja ločeno) in z Motorola 123 Scan in Skener za Upravljanje Storitev (SMS) programske opreme (na voljo ločeno za prenos). Za celoten nabor izdelkov specifikacije prosimo poglejte proizvajalca brošura.
Skenerji črtne kode, znan tudi kot bralniki črtnih kod, lahko uporabite za optično branje in dekodiranje črtne kode in črtna koda za prenos podatkov na računalnik ali drugega gostitelja sistem. Bralniki črtnih kod z eno-linijski laser se lahko uporablja za skeniranje linearno, enodimenzionalne (1 D) črtne kode. Nekateri laserji lahko proizvajajo svetlobo v večsmerni vzorec, da omogočajo optično branje črtne kode iz različnih zornih kotov. Drugi bralniki črtnih kod vsebujejo CCD (charge-coupled device) svetlobnih senzorjev, namesto laserja natančnost in odpornost proti obrabi. Skenerji črtne kode z rastrskih optično branje, prostora za slike, in druge optično branje tehnologij, ki omogočajo skeniranje dvodimenzionalnih (2 D) ali Portable Document Format 417 (PDF417) črtne kode, med druge vrste. Nekateri bralniki črtnih kod zagotoviti notranji flash pomnilnik, če želite omogočiti shranjevanje črtnih kod podatki pred prenosom na računalnik ali gostitelja sistem prek kabla USB ali brezžičnega omrežja WLAN ali povezave Bluetooth. Veliko bralniki črtnih kod imajo ročaj za ročno uporabo in prihajajo z stojalo ali stojalo za polnjenje za določen položaj aplikacije, medtem ko so drugi namenjeni za stacionarno uporabo na pultu ali drugo ravno površino. Nekateri prenosni bralci so dovolj majhni, da lahko nosijo v žepu ali priložena vrvica za opaljivanje tega. Bralniki črtnih kod so se uporablja na maloprodajni blagajni števcev in drugih prodajnih mest (POS), mestih in v skladiščih in dostava objektov.
Motorola Solutions proizvajalci mobilnih računalniških naprav, radijskih sprejemnikov, mize, in zajemanje podatkov naprav, kot so skenerji črtne kode in RFID izdelkov. Podjetje, ustanovljeno leta 1928, je podjetje s sedežem v Schaumburg, IL.

Lastnosti

Barvno Globino:
32 Bit
Številka Modela:
Zebra (Prej Motorola Symbol) LI4278
Vrsta:
Za Branje Črtne Kode,
Blagovna Znamka:
ScanHero
Scan Širino:
A4
Hitrost Branja:
200 posnetkov/sekundo
Optično Branje Vir Svetlobe:
Naravna Svetloba+LED
Čas je, da trg:
Mar-13
Scan Vrsto Elementa:
ccd
Vrsta Izdelka:
Črtno Kodo Skener
Optična Ločljivost:
600*600
Vrsta Vmesnika:
USB
Novost:
Nova
Tudi kupci izberejo