.

.

12V Moč HAM RADIO 40M CW Kratkotalasni QRP Pixie Oddajnik Sprejemnik Modul 7.023 MHz-7.026 MHz Za DIY

12V Moč HAM RADIO 40M CW Kratkotalasni QRP Pixie Oddajnik Sprejemnik Modul 7.023 MHz-7.026 MHz Za DIY

SIT 2.58

Znesek
V obliki, dostopni naročilu

Opis izdelka : Ta QRP Pixie Kit, ki se ne izkoriščajo,je diy kit,suite varjenje potrebujete elektronske tehnologije podlagi, prosim, prinesite svoje multimeter in električni likalnik orodje.
Ta suite je PIXIE oddajnik in sprejemnik nizke moči, klasična, priporočamo uporabo Google iskanje Pixie QRP, boste videli veliko angleško spletno stran njegove uvedbe.
To vezje je najbolj zgodnje za zunanje oblikovanje, je najbolj Junior Amaterske Radijske izbira! Komplet za uporabo amaterske radijske električna vrata band 7.023 MHz, trgovina izboljšano vezje, si prejmejo isto frekvenco.
Komplet je sestavljen iz spremembe prvotni načrt vezja, PIXIE, zdaj začetek vibracij, frekvenca je določena na 7.023 MHz, medtem ko prejema vibracijsko frekvenco, je 7.023-7.026 MHz nastavljiva, lahko zlahka premagati frekvenco, kar močno olajša primarni ljubitelje uživajte radio zabavno!
"Pixie QRP" emisij moč : 0.2 W (12 V napajanje),
PCB Velikost : 5 cm * 5 cm
Dostava paketa je simbola "scatter" (elektronske komponente, ne varjenje, trgovina prikaz izdelka slike samo za referenco, ob nakupu. to is DIYproduct !!!
Pogosto zastavljena vprašanja
Q : lahko daleč?
A : dejavniki so pomembni, o kratkotalasni komunikacije in komunikacije, okolje, antena, opremo, operacije ravni, sklicuje na opremo težje zagotoviti določeni razdalji. Ta trgovina vse suite so klasične modele, in veliko ljudi, ki so že v uporabi, trgovina ima tudi stranka prenosnih zmogljivosti je zelo dober, osnovna predpostavka je, da uporabite dober delovanje antene! Q : the telegraph lahko govori?
A : CW oddajnik in sprejemnik ne more govoriti, podpira samo SSB ali FM modulacijo pralni lahko interkom,
oddajnik in sprejemnik, lahko uporabite samo tipke in slušalke, ki prejemajo sporočila.
Paket Je Vključeno :
1 x HAM RADIO 40 M CW Kratkotalasni QRP Pixie Oddajnik Sprejemnik 7.023 MHz-7.026 MHz DIY

Lastnosti

Blagovna Znamka:
SHANGSIMOUDLECX
Združljiv Znamko/Model:
Noben
Tudi kupci izberejo