.

.

(2pcs/veliko) Sprednji amortizer Ležaj Spredaj minus top Nosijo za buick excelle OEM:94535236

(2pcs/veliko) Sprednji amortizer Ležaj Spredaj minus top Nosijo za buick excelle OEM:94535236

SIT 19.90

Znesek
V obliki, dostopni naročilu


Dostava-Ravnanje čas : 2 dni. -Prosimo, dovolite 11 do 22 delovnih dni dobavni rok zaradi dolge razdalje. -Prosimo zagotovite, da je naslov za dostavo, ki jih predložite na blagajni . Nismo odgovorni za placeholders naslove.
Vrnitev in Tečajne Politike Vseh prodajnih so končni. Vrnitev in Izmenjavo se lahko izda le na okvarjen element ali napačen element pošiljajo. Le izmenjava je dovoljeno za napačen element kupili, in stranke so odgovorne za vrnitev prevozni stroški in kasnejša zamenjava ladijskega stroškov. Nadomestni element, ki bodo obdelana in odposlana ob vračilu in pregledu prvotni element.
Poškodovan Element
Poškodovano blago vključuje elemente, ki so poškodovane med prevozom. Če pošiljka prispe na vaša vrata z očitno dostava škodo, prosimo, da zavrne sprejem dostave. Če ga sprejmete dostava in nato poiščite dostava škodo, prosimo, shranite vse embalažni material in dokumentacijo, in se obrnite na nas takoj. Digitalne fotografije bo potrebno za vse primere.
Poškodovan ali Napačno Postavko Odpremljeno
- Če je predmet, ki ga želite vrniti, je neuporabno, vendar ni jasno, škoda šteje se, da je pokvarjena. Če ste prejeli poškodovan ali napačno postavko, prosimo, shranite vse embalažni material in dokumentacijo, in se obrnite na nas takoj s številko postavke, ebay ID in opis okvare v roku 7 dni po datumu, ko je paket prišel, in bomo obdelali vašo zahtevo takoj. Nadomestni element, ki bodo obdelana in odposlana ob vračilu in pregledu prvotni element. Ne Terjatve bodo sprejete po 7 dneh. Digitalne fotografije so potrebne za vseh primerih okvarjenega izdelka.
- Vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in neuporabljeno pogoj, ali bodo zavrnjeni in poslani nazaj k vam. Prosimo, da nas kontaktirate s katero koli vprašanja.
O naših avtomobilskih delov podjetja O naših avtomobilskih delov podjetja
V letu 2002 smo začeli naše poslovanje kot Guangzhou, Ltd., na Kitajskem, Od takrat smo bili služi avto na trgu s široko ponudbo avtomobilskih izdelkov in pripomočkov. Trenutno smo na več večjih distributerjev in trgovcev, ki dobavljajo izdelke, Združene države amerike, Nemčija, Mehika, Avstralija, Hong Kong, Kitajska. Naši tovarni najde na Kitajskem, sedež je V Nemčiji.
Patentov in Avtorskih pravic Dragi patenta ali logotip strani, prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli dvoma kopije desno ali patent, bomo odgovor boste fastly in vzlet seznam takoj in se pogovorite z vami. Prosimo, da ne kupite predmete, ki imate dvome zgoraj.
Če želite velike količine naših izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate, potem bi vam popust glede na paticular primeru.
Zahvaljujemo se vam za vaše podjetje!

Lastnosti

Postavka Dolžina:
10CM
Posebne Funkcije:
original
Država/Regija Proizvodnji:
Kitajska
Element Širina:
10CM
Za Vozila Znamke/Modela:
Chevrolet
Izmenjave Številka Dela:
96549921
Blagovna Znamka:
mestu gols
Drugi Del Število:
96549921
Proizvajalec Številka Dela:
94535236
Postavka Višina:
3CM
Element Teža:
0.02
Tudi kupci izberejo